Zapoznaj się z opiniami, które zostawili użytkownicy naszych przeszkód i zostaw swoją opinię! 

OSPRO.pl
5.0
Based on 23 reviews
powered by Facebook
Anita Prasałek
Anita Prasałek
2020-02-19T10:58:15+0000
Najlepszy sportowy "plac zabaw" dla dużych i małych na każdym poziomie zaawansowania - pełen profesjonalizm,... różnorodność przeszkód, zaangażowani trenerzy, wzorowe przygotowanie, fantastyczny klimat. Gorąco polecam! 💪🖤read more
Teofil Deciuk
Teofil Deciuk
2020-02-14T10:31:56+0000
Pełen profesjonalizm i najlepsze przeszkody
Karolina Demczuk
Karolina Demczuk
2020-02-13T12:09:52+0000
Polecam ! Najlepsza miejscówka treningowa , świetne przeszkody techniczne . W tym miejscu , każdy znajdzie coś dla... siebie ❤️read more
Katarzyna Baranowska
Katarzyna Baranowska
2020-02-12T13:37:43+0000
Wspaniałe miejsce, raj przeszkód!
Tomasz Sadowski
Tomasz Sadowski
2020-02-11T19:37:45+0000
Co tu dużo pisać - obowiązkowe miejsce w planie treningowym każdego ninja!
Komorzycki Robert
Komorzycki Robert
2020-02-11T15:29:46+0000
najlepsza miejscówka do treningów ocr 🙂 przeszkody na wysokim poziomie;) wspaniała obsługa 🙂
Kinga Maleńka
Kinga Maleńka
2020-02-11T14:32:29+0000
Świetne miejsce do treningów pod biegi przeszkodowe.
Ewelina Anna Lipińska
Ewelina Anna Lipińska
2020-02-11T14:17:18+0000
Polecam wszystkim sportowcom aktualnym i przyszłym! świetnie miejsce 🙂
Anna Gołębiowska
Anna Gołębiowska
2020-02-11T12:55:00+0000
Polecam. ☺️świetne miejsce nawet dla małych dzieci. 👍
Gosia Podbielska
Gosia Podbielska
2020-02-11T12:50:32+0000
Świetne miejsce do ćwiczeń nie tylko dla zaawansowanych ninja :-). Polecam zarówno prawdziwym wojownikom Ninja... Warrior, jak i początkującym w OCR. Zabierzcie również dzieci, doskonale mogą poćwiczyć i przy tym świetnie się bawią.read more
Ewa Roźniecka
Ewa Roźniecka
2020-02-11T12:43:02+0000
Polecam!!! Najlepsze miejsce do treningów przeszkodowych dla miłych i dużych. Wspaniali ludzie, profesjonalni... trenerzy i niepowtarzalna atmosfera.read more
Sandra Kamińska
Sandra Kamińska
2020-02-11T12:41:49+0000
Wspaniałe miejsce do ćwiczeń! Pojawią się coraz więcej nowych sprzętów i atrakcji a instruktorzy są wspaniali.... Polecam ! Warto zajrzeć nawet z ciekawości, może to jedyna okazja do rozwoju w tej dziedzinie !read more
Wojtek Borkowski
Wojtek Borkowski
2020-02-11T12:09:08+0000
Nie ma lepszego miejsca w Polsce do treningów OCR/NINJA
Dawid Gru
Dawid Gru
2020-02-11T12:01:53+0000
kozak miejsce, przeszkody na najwyższym poziomie i najlepsi trenerzy 💪
Aneta Ag
Aneta Ag
2020-02-11T11:55:15+0000
Najlepsza miejscówka treningowa, zróżnicowane przeszkody i czołowi trenerzy... miejsce zarówno dla osób... początkujących jak i bardzo zaawansowanych. Polecam ❤❤❤read more
Next Reviews